Hoppas ni är förberedda

Påsken närmar sig och färden till Blåkulla. Hoppas alla kärringar har trimmat kvastarna ordentligt och fångat in katten. Jag har ingen katt så jag måste ut och låna någon grannes. Ett par fina är inspanade och någon av dem kommer få en fin flygfärd med mig. Avfärd är planerad till skärtorsdagen eftersom jag har rätt lång väg dit. Hoppas vädret blir gynnsamt med fina vindar och uppehåll. Får väl hålla en koll på vädernisse de närmaste dagarna. Just ja, kitteln fyller jag med whisky. Har skippat kaffet då magen blir så konstig av det. Eftersom det är fest passar lite starkare drycker bättre.

påskkärring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.