Onsdag före påskhelgen

Det är mycket som ska ordnas innan vi kan fira påsk. Jag har min pappa att bry mig om. Ska handla, duscha honom och byta lakan i sängen. Om en liten stund ska jag iväg och göra allt detta. Innan har jag jobbat några timmar med mitt företag. Nu inväntar jag alla nya kunder som förhoppningsvis ska ringa efter sista annonseringen. En kopp kaffe och sedan dags igen.

Solen lyser glatt på oss efter en kall natt. Det har varit minus två och frost i gräset. Mannen hittade en död lite fågel på bänken i trädgården. Troligtvis har den flugit på fönstren i uterummet. Ibland gör de det och ibland får jag hjälpa någon lite pippi ut från uterummet då den flugit in där.

kvastskaft

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.