Hemmahelg

Denna helg stannar vi hemma och vårdar kropp och själ. Blir väl en del pyssel både inne och ute misstänker jag. Tänk, om vi kan äta middag i uterummet för första gången. Det hade varit härligt. Mannen har fyllt på vatten i brunnen därute, så nu porlar det så rogivande och hundarna har sin stora vattenskål igång. Unkas dricker gärna från strålen som kommer från pumpen och de andra två ur tunnan. Mannen fyller på och hundarna dricker ur. Bra rundgång och vattnet blir aldrig gammalt.

Våran duva har lagt ägg i häcken vid garaget och det låter så mysigt när de sitter där och kuttrar. Två huvuden sticker upp var morgon och tittar på oss när vi går ut med hundarna. Det verkar som att de känner igen oss och duvan vi räddade har fortfarande en lite tilltufsad fjäderskrud. Men den lever och har en partner, vilket vi är glada över.

Ska kanske stänga kontoret för idag och ta mig ett glas öl. Solen kräver det haha.

http://www.youtube.com/watch?v=RlpPsQaH2GQ

Kommentera