Sommarpresent

Igår kom mannen hem med en sommarpresent till mig. Jag trodde att han fått något av sitt företag och antog att det var något med picknick att göra. Men när jag öppnade den lilla svarta väskan låg det en systemkamera i den. En av de bästa nybörjarkamerorna man kan få. En Canon EOS 1000D för den som är nyfiken. Jag har önskat att kunna köpa en kamera sedan väldigt länge och tänkt att kanske någon gång ska det bli verklighet. Nu fick jag en, visserligen ett år gammal, men i stort sett oanvänd. Det är ju poppigt att ha en bland våra yngre vuxna, men kanske inte lika roligt efter den första tiden.

Jag har en Canon sedan tidigare för pappersbilder, som jag köpte en sommar när jag jobbade i en fotoaffär. Den har inte fått följa med på våra semestrar och ligger mest och samlar damm. Jag vill kunna föra över mina bilder hit till bloggen och instagram och det blir lättare nu. Bra att han inte köpte en alltför avancerad kamera då jag är en hel del ringrostig som fotograf. Under min tid som biträde i fotoaffären höll jag på att fota rätt flitigt och var ganska duktig om jag får skryta lite. Nu får jag försöka börja om från början och det gör jag gärna. Så en del av förmiddagen har ägnats åt att läsa manualen. Men man lär sig nog mest av att gå ut och fota för glatta livet. Vilket jag ska göra i eftermiddag.

Pilevall__

Vi har ju en hel del fina motiv här nere i skåne och kanske kan jag få till något som detta en dag.

 

Kommentera