Nog med dramatik

Idag hoppas jag att slippa denna väderdramatik vi haft i ett par dagar nu. Inte för att väderleksrapporterna är speciellt uppmuntrande. Men det hade varit trevligt att få en dag utan åska och regn. Sedan ber jag till vädergudarna att solen ska lysa över Öland i nästa vecka. Det är nämligen så att pojken ska dit på sin första riktiga semester då. Tidigare har han hälsat på vänner och oss här hemma, så det är riktigt spännande för de båda killarna som ska bo i husvagn i en vecka. Han jobbar och sliter hårt i vardagen, så han förtjänar en härlig semester.

Jag har lite tråkjobb som är ett måste att göra idag. Tidrapporter har börjat droppa in och de ska skrivas in så alla får lön. Ett ensidigt arbete som jag drar mig för att göra. Jag har hittat på olika förevändningar att slippa det hela denna vecka, men nu bara måste jag sätta igång. Ska kanske sätta mig i trädgården och göra jobbet, så det känns lite roligare?

Ska ju inte klaga på att jag har jobb att sköta, men visst är roligare än annat. Så är det väl med alla jobb. Finns alltid en del göromål som känns tradiga. Så det ska bli roligt att bryta av dagen med lite pappavård. Dags för byte av lakan,dusch och inköp till helgen åt honom.

solen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.