Eftermiddag i byn

Annonser

Städningen är så gott som avklarad och gräsmattan klippt. Nu ska hundarna snart få sin middag och jag torka golven. Annars är det inte mycket liv i denna by på lördagen. Det märks att semestertiderna har börjat. Alla ungar som sprang än hit och dit har åkt sin väg till olika semesterställen. Skönt för oss som fortfarande är kvar i byn. Inget regn har fallit och värmen verkar hålla i sig. En förvirrad fluga har kommit in på kontoret och nu flyger den än hit och än dit för att hitta en väg ut. Jag kan bara önska den lycka till och hoppas de försvinner snart.

I morgon stundar arbete med företaget och dessa tidrapporter som börjat strömma in. Räkningar ska betalas och jag ska fortsätta med min synopsis på boken. Hundarna ska naturligtvis få sin tid och kanske blir vädret lika bra som idag. Då sitter vi med all säkerhet ute och sköter datajobben.

Pojken har handlat på giraffen, ett stort köpcentrum i Kalmar och styr nu kosan över bron. Förväntansfull och spänd inför den kommande veckan. Man avundas honom lite eftersom det är första gången för honom. Kommer ihåg hur roligt det var när jag för första gången åkte på semester utan mina föräldrar. Då var man äntligen vuxen.