Bara leenden idag

Trots en regnskur och en hel del arbete är jag på strålande humör. Detta har gjort att jag fått gjort det jag skulle haft färdigt igår. Men då fick jag ta tag i helt andra saker, som också har blivit ordnade. Därför unnar jag mig en stunds paus med en kopp kaffe just nu. Ingen dag är den andra lik. Likadant är det med vädret i år. Men nu är jag bara lugn och mår fantastiskt bra, så jag njuter av denna känsla när jag nu har den.

Kanske kommer solen fram tills jag ska gå ut med hundarna. Mina underbara vänner som just nu sover lite här och var i huset. Jag har fått för mig att det är torsdag idag och det trodde jag igår också. Nu är det ju onsdag och jag har svårt att få in det i huvudet. Det är fortfarande två vardagar kvar i denna vecka och inte en. Därför kända jag mig stressad igår och nu kör jag onsdag som mantra i huvudet för att inte stressen ska poppa upp idag med. Finns ju ingen anledning att stressa alls.

groda

Jag bara älskar denna bild och önskar att det vore jag som kunde vara så cool. Den gör mig så glad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.