Annonser
Lämna en kommentar

Bara leenden idag

Trots en regnskur och en hel del arbete är jag på strålande humör. Detta har gjort att jag fått gjort det jag skulle haft färdigt igår. Men då fick jag ta tag i helt andra saker, som också har blivit ordnade. Därför unnar jag mig en stunds paus med en kopp kaffe just nu. Ingen dag är den andra lik. Likadant är det med vädret i år. Men nu är jag bara lugn och mår fantastiskt bra, så jag njuter av denna känsla när jag nu har den.

Kanske kommer solen fram tills jag ska gå ut med hundarna. Mina underbara vänner som just nu sover lite här och var i huset. Jag har fått för mig att det är torsdag idag och det trodde jag igår också. Nu är det ju onsdag och jag har svårt att få in det i huvudet. Det är fortfarande två vardagar kvar i denna vecka och inte en. Därför kända jag mig stressad igår och nu kör jag onsdag som mantra i huvudet för att inte stressen ska poppa upp idag med. Finns ju ingen anledning att stressa alls.

groda

Jag bara älskar denna bild och önskar att det vore jag som kunde vara så cool. Den gör mig så glad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: