Krattat avfall

Det blev inte så mycket vila för mig, då jag fick hjälpa mannen att kratta allt avfall som blir efter att ha klippt nästan 40 meter tujiahäck. Fyra säckar har jag fått ihop tills nu och det blir säker en säck till innan jag kan sluta för dagen. Ok, vi satt entimme på bänken i skuggan och drack varsin öl. Där satt vi och diskuterade hur vi vill ha vår framtid och vad som behövs göras i trädgård och hus. Det kommer att bli så snyggt och lättskött för oss. Vi ska ta ned de båda buskarna på framsidan som bara är till besvär. Ett olivträd ska få ståta vid entrén och en stor blå kruka på den andra sidan. Detta till nästa vår då vi ska göra större plats för husbilen och eftersom vi är inne på att köpa en amerikanare som vår sista husbil behöver vi mer plats.

På baksidan ska vi utöka trädäcket och göra en pool med solstolar, ett solskydd och där ska vi inta våra drinkar haha. För får vi fler sommrar som denna behöver vi kunna svalka oss ute också. Bubblet är mer för vår,höst och vinter. Fast det var djädrans skönt att sitta där igår efter städningen.

Lustigt att se grannar som ska vara så fina i kanten tömma sitt avfall i buskarna till dagiset. Så ska man tydligen göra, tömma sin skit hos andra. Jag bryr mig egentligen inte, men det stör mig att de ska vara så ordentliga i andra sammanhang.

Undrar om vi får regn inatt också? Just nu verkar det vara långt borta.

När vi satt ute på bänken fantiserade vi att vi var på hotell och precis då hörde vi ett plask från en granne som hoppade i sin pool. Alltså satt vi i baren med poolen runt hörnet och tittade mot restaurangen (uterummet), någonstans på rivieran. Snacka om fantasi. Livet blir vad man gör det till.

Semestern 2014 008

Någonstans i närheten lägger alla rika båtägare till med sina yatcher. Oj, nu kom mannen (chefen) in och bad om mer krattning, så slaven får sätta på arbetshandskarna och göra en insats. 🙂

Kommentera