Tack för idag

Nu stänger jag butiken för idag. är helt slut i huvudet efter dagens arbete och förhoppningsvis blir det klirr i kassan i slutet av månaden. Ska bara ta det lugnt ikväll och njuta av den fina sommaren. Förhoppningsvis slipper jag gå ut på gatan och kratta klippet efter mannen räd mot häcken. Sista biten ska klippas just nu och skam å sägandes så håller jag mig gömd. Känner mig så trött just nu, men ropar han så vet jag att jag tar på handskarna och går ut.

Vi ska äta kallrökt lax med tsasiki (stavas det så?) sedan och det ser jag fram mot. Som vanligt sitter vi i uterummet och väntar in skymningen. På sommaren har vi ett extra rum och det är så mysigt. Igår hade vi en igelkott i trädgården, så vi fick ta in hundarna. När jag sedan gav dem sista rastningnen för kvällen,var den borta. Hundarna är så nyfikna på igelkottar och jag vill att den ska få vara ifred.

Nu kommer mannen vid fönstret och berättar att en granne sitter på sin uteplats, som de byggt på framsidan av huset. Här ska han väsnas med häcksaxen och det känns väl lite dumt. Men deras hus har ingen sol på baksidan och vi såg när de byggde det att de borde vända det lite. Inget vi kan rå för och häcken måste klippas. Hur man än vänder sig har man röven där bak.

Semestern 2014 049

Tänkte bjuda på en badbrud idag. Nellie forsar fram i böljan som den fisk hon är. Bry er inte om fruntimmret till höger, utan njut av badbruden istället. Smarholmen heter stället på Västkusten.

Kommentera