Handlat på krita

Idag fick vi handla bröd och tidning på krita, då kassorna på ica inte fungerade. Ingen uppkoppling mot internet hade de. Då är det verkligen tur att vi bor i en liten by där de flesta känner varandra. Internet går fortfarande väldigt trögt och man blir en aning toss på långsamheten det är på 4g idag. Lite som den gamla goda tiden då man satt med modem. Då skulle modemet ringa upp och sedan fick man en uppkopplingston. Ibland fungerade det och ibland inte. Var det många som var ute på internet, var det nästan hopplöst.

Tur man inte sitter i en affär och är beroende av att kassan ska fungera idag. Men förhoppningsvis skyndar det på de tekniker som har jour. Kan bli skadestånd om någon förlorar intäkter på grund av att det inte fungerar. Nu kommer jag in på internet, men det är lite som ett lotteri, fungerar det eller blir det nitlott? Provade att göra ett inlägg via mobilen och det fungerade inte. Det inlägget kommer senare då allt fungerar som det ska.

Idag tog vi sovmorgon tills Kuma började prata. Han ansåg att vi sovit tillräckligt och borde gå ut en sväng, vilket vi gjorde. En långtur på landet blev det och så skulle vi köpa bröd på vägen hem. Vi fick med oss det men mannen var tvungen att köra upp till ica senare för att betala. Klart att vi kunnat vänta tills i morgon, men det kändes inte rätt. Tur han hade kontanter hemma i plånboken.

Just nu pågår biltvätt och jag ska strax ge hundarna mat. Denna dag har bara flugit iväg och snart är det kväll igen. Vardagen närmar sig med en ny vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.