Nedräkning

Har tittat på den första partidebatten i förrgår och snart kommer det fler. Inte för att jag tvekar över var jag ska lägga min röst, utan mer för att höra vad de andra säger. Både moderaterna/alliansen och socialdemokraterna har kommit ut med reklamfilmer och där den ena tar till humor, tar den andra till känslor. Men jag föredrar humor då jag bara blir ledsen av socialdemokraternas filmer. Budskapet går inte fram utan det försvinner på vägen.

Troligtvis kommer det fler nu under hösten och jag ska försöka hitta dem jag tycker bäst om. Inte för att jag sympatiserar med något parti utan där budskapet kommer fram bäst och fastnar i huvudet efter att man sett det. Det tänker jag syssla med nu i höst bara för skoj skull.

Sedan får vi se vilka som vinner valet och hur det blir efter det.

Vädret är i alla fall skönt just nu + 22 med svag ljummen vind och sol. Precis som sommardagarna var när jag var liten tös. Var temperaturen högre än +23 så var det ovanligt varmt. Vattnet höll ca +19-20 grader och det fick man tåla. När man är liten tycker man att det är helt ok temperatur. Fläktarna får vara nu och man sover bättre. Svalt och skönt i sovrummet på natten.

I helgen är det marknad i byn och det brukar alltid liva upp. Skolorna börjar på måndag och även Festivalen i Malmö. Den varar i en hel vecka, medan marknaden här i byn bara en och en halv dag. Ska väl gå till torget en sväng och titta  vad de säljer.

Semestern 2014 093

Det blir inte husbilshelg denna helg, men snart ska vi väl få lite tid till det. Mackan står redo nyputsad, städad och fin.

Kommentera