Skönt med fredag

Är ganska trött efter gårdagen, då jag höll på med pappersarbete mest hela dagen. Det ena är klart och ska bara skrivas på nu, medan det andra är något jag får avvakta. Därför är jag verkligen glad över att det är fredag och snart helg. Även om jag inte stänger kontoret helt under helgerna, så är takten inte lika hög. Ska bli skönt att ägna sina tankar åt familjen och hundarna. Rensa de få rabatter vi har och borsta hundarna som fäller just nu. Nu känner jag av att inte ha haft semester och tycker att jag blir så snabbt trött i huvudet. Tur jag har min yoga och meditation varje morgon. Bra sätt att nollställa sig innan arbetet tar vid om dagarna.

Hade ont i hjärtat i onsdags och blev lite orolig, då jag aldrig haft det tidigare. Ett tecken på att jag blivit äldre och bör ta det lugnare kanske? Mannen gjorde rätt när han bytte arbete och inte har samma press på sig längre. Nu kan han koppla av då arbetsdagen är över och måste inte vara tillgänglig hela tiden. Det har också gjort att jag får en stor hjälp med mitt av honom, vilket visat sig markant. Men ibland kan det blir för bra.

Funderar mycket på vad lycka är och kan konstatera att jag är lycklig. Jag har en trygg plattform att stå på här hemma och det har visat sig att den är oerhört stadig när det blåst omkring oss. Därför försöker jag alltid att hitta glädjeämnen varje dag och bara se framåt.

Midsommar Juni 2014 022

Augusti 2014 006

Mina tre stora glädjeämnen som finns nära mig varje dag.

Kommentera