Är lite tom idag

Om det beror på att jag hade en givande meditation i morse eller rott iland ett ganska stort uppdrag, vet jag inte? Men just nu längtar jag till promenaderna med hundarna så jag får lite input av naturen. Jag har upptäckt att en lång promenad hjälper hjärnan att komma igång efter att den blockerats av tankar under en tid. Har jobbat hårt med en viss sak under en tid och nu när det är klart, är allt bara tomt i huvudet. Det är i och för sig ingen nackdel då allt funderande tär på humöret.

Vi har fått sommaren tillbaka i skåne och det är så skönt. Temperaturen är behaglig och solen värmer. Hoppas hösten fortsätter såhär. Tänkte först åka ut på en tur denna helg, men ändrade oss då vi har en hel del att göra här hemma. Mannen ska på ett event i morgon och det hade blivit lite körigt att åka ut. Samtidigt är vi båda tröttare än vanligt just nu. Därför blir det skönt att vila upp, efter förhoppningsvis några dagar utomhus.

Nu kan vi bevista contryfestivalen här i byn, som är denna helg. Ska bli riktigt roligt med alla besökare som kommer hit. Det brukar vara ganska mycket folk i rörelse under dessa dagar.

Augusti 2014 034

Kommentera