Trött, förkyld = sova

Borde nog lägga mig och sova en stund då det är en stor ansträngning att hålla mig upprätt. Kanske är det förkylningen som gör mig trött? Hade lite flax på hundpromenaderna idag och slapp bli genomvåta. Tydligen gick vi mellan två stora regnskurar, då det regnade innan vi gick ut och även efteråt. Bara underredet på hundarna som måste torkas.

Men såhär på eftermiddagen har förkylningen satt lock för öronen och täppt till näsan. Trodde den var på tillbakagång och där lurade den mig ordentligt. Nähä, lilla tant nu ska vi sätta in lite feber och halsont också. Därför måste jag försöka roa mig lite i eftermiddag för att pigga upp mig.

funoldladyswinging

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: