Äntligen igång

Det har tagit hela dagen att uppdatera virusprogrammet då jag var tvungen att reparera datan med den andra disken. Nu ska jag vara väldigt försiktig med att starta om för att uppdatera något program. Men äntligen är datan igång normalt och jag kan använda den. Tack gode gud att jag har en lenovo.

Har hunnit gå långpromenaderna med hundarna och även ätit en liten bit mat. Nu är mannen iväg och hämtar kött till hundarna. De fick det sista jag hade idag till middag och meningen var att mannen skulle hämta det igår, men då var han fortfarande på MAS och vi visste inte när han skulle komma hem. Han har varit uppe hela dagen och faktiskt jobbat hemifrån mest hela tiden. Det har gått bra men nu ska jag skicka honom i säng en stund innan vi äter middag.

Jag ska till vc i morgon och hoppas få något för min hals som gör fruktansvärt ont. Inte förkylningsont utan det känns som att halsen är full av blåsor. Något är inte som det ska vara och jag vill veta hur jag ska kunna få tillbaka min röst och slippa ha ont när jag äter. Hoppas hoppas.

Ska göra lite datajobb nu och bara surfa runt för att jag kan.

28e oktober 2014 037

Kommentera