Kan vara bra att rensa luften

Allt detta kaos som alla tycker det blivit efter att budgeten blivit nedröstad, kanske bara är bra. För mig känns det som att jag simmat runt i en tjock soppa en lång tid. Nu är den borta och alla måste tänka om på många plan. Det går inte att komma med gammal skåpmat för nu har svenska folket upptäckt att det måste till något starkare. Om något parti fortsätter i samma bana och endast klanka på sd istället för att tala om sina idéer, förlorar de valet. Vi väljare vill ha klara besked om vård, skola, invandring mm. Detta svammel som tidigare varit köper vi inte.

Jag försöker själv rensa ut gammalt med jämna mellanrum och det är befriande. Gamla tankar har inte plats i mitt liv, utan jag går framåt hela tiden. Det är inte så att jag är klar med allt, men i det närmaste så är jag det. Min ryggsäck börjar bli väldigt lätt att bära. Därför känner jag mig väldigt glad nuförtiden.

Strax ska moderaterna tillkännage sin nya partiledare. Det är väl inte speciellt spännade då de flesta tror sig veta vem det blir. Inte det bästa valet för det partiet enligt min mening. De är väl mer eller mindre tvungna att tillsätta någon då det snart är nyval. Inte något jobb jag skulle vilja ha.

Ha en fin tisdag!

hej varg

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: