Tror knappt att det är sant

Pappa och jag har vunnit på v75!!! Inte så mycket men vi får ändå ut ca 4000:- var. Tack, tomten för den julklappen alla pengar är alltid välkomna. Jag som aldrig vinner på lotteri eller tips, har vunnit. Gissa om jag är glad? Ett löjligt leende sitter i mitt ansikte just nu.

Inget regn idag heller och det är ju nästan som att vinna på lotto. Var precis hem till pappa och tittade på hans rullstol. En sprillans ny har han fått och nu står den ihopfälld i hallen. Han har till och med provåkt i den inne. Det tyder på att han är ganska glad att ha den. Som jag har tjatat på honom i snart två år. När jag frågade om vi skulle gå till minneslunden på julafton sken han upp. Han har nog saknat att gå dit. Nu kan vi gå dit precis när han helst vill göra det. Han har nog insett vilken frihet detta ger honom. Att få följa med till affären och handla när han vill och se lite folk. Jag ska ta med en rutig pläd som han kan ha på benen när det är kallt ute.

För mig är det dags att ge mina älskade hundar mat.

Augusti 2014 009

Det blir inte ben idag utan torrfoder och lite grönsaker.

Kommentera