Måndag över

En dag utan regn och det är vi alla så glada över. Styrde kosan mot landet och Kuma drog ihärdigt tills han insåg att vi skulle dit. Roligt att kunna göra hundarna glada. Nu börjar Kuma anse att det är dags för middag, men han får vänta en liten stund till. Jag är precis klar med dagens undersökningar angående arbete och det var rätt tunnsått, men det var väntat. Tror inte mina chanser är så stora att få ett arbete på det vanliga sättet, men jag får väl skicka in ändå.

Men jag tittar på lite andra möjligheter och tror att det kanske ska fungera. Idag får det vila tills i morgon. Har fullt upp ändå så det räcker med tre hundar. Que sera sera. Vi får se hur denna vår kommer att bli. Numera slipper jag ha ont i magen och må dåligt varje gång jag vaknar. Hälsan går faktiskt före allt annat. Jag är inne på att försöka få tag i något översättningasarbete hos ett förlag. Om inte så kanske jag översätter en bok själv. Startar ett förlag eller vad vet jag. Nu vill jag hålla på med ord istället för människor.

einstein

Författare: mycketyck

Världen ur mitt perspektiv på gott och ont. Tankar och händelser i mitt liv.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: