Nu får det vara nog

Har sett uppdrag granskning på svt. Något måste ha blivit väldigt fel, när man tror att andra länders politik ska göra att människor i Sverige blir trakasserade. Vi har många invandrare i Malmö och även andra städer. Många judar kom hit efter andra världskriget och fann en fristad efter att ha blivit massakrerade. På senare år har invandringen varit från många arabländer då det varit omöjligt för människor att leva normalt i krigshärjade områden. De har fått en fristad och kan leva i lugn och ro. Vilket är bra.

Många muslimer bär religiösa attribut och när judarna vill bära sina, blir de trakasserade av muslimerna. De sätter tydligen ett likhetstecken mellan de judar som bor här och det som staten Israel gör. De hotar med att döda dem som bär kippa och davidsstjärna. Ritar hakkors på deras ytterdörrar mm.

Jag blir förbannad över att de bär sig åt på detta sätt. Med vilken rätt har de att trakassera andra människor från andra länder? De rasar över att andra människor tycker illa om när de bär sina slöjor och kallar dem svartskallar. Så varför gör de likadant mot judarna? När jag först hörde och läste om dessa trakasserier och hot mot judarna i Sverige, så trodde jag att det var högerextrema människor som gjorde detta. Men nu har jag fått veta att det är våra invandrande muslimer som utför allt det hemska. De hyllar hitler och säger att vi behöver en ny sådan.

Jag blir bestört över reportaget jag sett och är glad att det kommer fram. Ska vi också få en rörelse som pagida i Sverige? Den uppstod efter att muslimer drabbat samman med kurder i Dresden, Tyskland. Folket i staden vill inte att deras hemländers krig ska komma dit. Vi är många i Sverige som inte heller vill ha hit konflikten mellan Palestina och Israel. Trappas det upp så vet jag inte vad som händer, då folk får nog av antisemitism.

Jag blir väldigt orolig.

Lämna ett svar