Ljuset kommer

Det är härligt när ljuset återvänder på våren. För vi har vår här nere i skåne. Snödropparna är framme sedan ett bra tag och nu börjar krokusen titta fram. På morgnarna går vi ut precis när solen börjar titta fram och när den är riktigt framme, som idag är det ljuvligt. Nätterna är fortfarande lite kalla och vi hade frost inatt. Vilket resulterade i att min kära SuvEllen inte vill starta. Men hon ska få lite kräm i batteriet så hon blir glad igen.

Men idag ska vi bara traska omkring ute på landet på våra vändor. Lyssna på fåglarnas kvitter och vråkparet som spejar över fälten. Lilla ponnyn är ute i hagen igen och tittar på oss då vi går förbi. Den är så söt. Ska fota den idag så får ni se den i bloggen senare.

Undrar om vi kan få en medalj idag med på VM? Jag håller tummarna för tjejerna som snart ska tävla.

Att det är torsdag och snart helg är ju inte heller särskilt ledsamt.

strong

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.