Däbbt i näsan

Efter dagens alla promenader är min näsa totalt igentäppt. I morse drog jag pappa i rullstolen till vårdcentralen. Hade tagit allergimedicin och det gick bra. Svettig kom jag hem, för det är tungat att skjutsa en rullstol i uppförsbackar. Tog igen mig en stund tills det var dags för hundarnas turer. Då hade det börjat blåsa som bara den. I motvind, sidvind  och lite medvind traskade jag ett par mil.

Näsan började täppas till ordentligt och nu när jag äntligen får vara inne är det totalstopp. Vilken härlig dag detta blev.

Det blåser så hårt att en sällsam melodi hörs i byn idag. Alla postlådor spelar för fullt. Locken åker upp och ned och det bildas en bisarr melodi av det. Jag tittar ut var och varannan minut då det smäller både här och där. Är det någon som stannat utanför mitt fönster eller lägger post i vår låda? Nej, bara postlådornas lock som spelar sin melodi.

Tankade ned nya foton från kameran idag och här är ett av dem som jag tycker om.

Julen 2014 och vinter 2015 060

Kommentera