Nu är det krig!!!!

Annonser

Nu har de kommit och det kommer de att ångra. Hm, har de egentligen någon hjärna? Man undrar verkligen. Vi har varit förskonade från dem i alla år, trots att andra drabbats i byn. Men vi krigar alla mot dessa parasiter som bara vill ha och ha av det vi så träget odlat. Det var i förrgår vi upptäckte de första. Fyra stycken hade tagit sig in i uterummet och fy för den vad äckliga de är. Jag tog en ficklampa och plockade nog ett femtontal. Sedan drömde jag mardrömmar om dem hela natten.

Igår morse gick jag ut och hittade ett tiotal. De hade väl blivit kvar efter nattens åskoväder. Nåväl dem gav jag en gratis charterresa med sopbilen till tippen i Trelleborg. Tar de sig ur påsen där kan de verkligen leva lyxliv. Igår kväll plockade mannen ett trettital som fick gratis skjuts till reningsverket i Trelleborg. Vet inte om de kan överleva i vatten, men det är upp till dem. Sedan tog jag ficklampan och plockade ett tjugotal till. De fick åka samma väg. Hoppas bara de inte kleggar igen filtren i reningsverket.

Denna morgon har jag strött ut kaffesump vid häcken mot grannen. De kommer nämligen därifrån. Han i sin tur hade fått dem från nästa granne. De har mumsat på hans tomater och annat gott han odlat i sitt växthus. Grannen är inte glad. Nu gör vi en gemensam aktion med kaffesump och plockning varje kväll.

Ni får gärna kalla mig rasist, men jag tänker inte se på när de väller in och förstör mina rosor. Jag tänker göra allt för att stoppa dem. De mördar men jag försöker bara stoppa dem. Vi borde införa ett förbud mot mördarsniglar och deras framfart.