Lätt illamående

Sitter med ett lätt illamående idag och mannen känner likadant. Magsjuka på gång kanske? Först trodde vi att mannen mådde pyton efter att ha målat inredningen i badrummet. Det stod på färgburken att man kunde känna så och bli väldigt trött. Nu är ju mannen rätt trött av sig i vanliga fall, men vi såg en film på dvd ”Såsom i himlen” igår  och han höll sig vaken tills vi skulle lägga oss för natten.

Nu mår inte jag heller särskilt bra och jag målade ingenting igår. Därför utgår vi från att vi blivit smittade av någon bakterie. Jag har huvudvärk och ont i magen, men har ändå tagit mig för att installera mannen nya data. Vi köpte den då hans gamla började krångla lite. Men då slutade den att göra det och den nya lades på vänt. Windows 10 blir det på den nu och jag funderar på om jag ska sätta igång min nya också. Kan vara bra att ha den klar om min gamla Olga slutar att fungera.

Det jag hade tänkt göra idag får vänta en stund till. Jag ska nämligen göra det som vi förr kallade negerbollar. Ursäkta alla ni som tar illa vid er för det namnet, men jag vet inte något annat namn. Goda är de i alla fall och ursprunget för dem är kakao så det så.

Hundarna mår bra och tycker det är helt ok att vi sitter still idag. wpid-dsc_0091.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.