Inte mycket aktivitet

Annonser

Jag kan inte påstå att det är särskilt livligt i byn en dag som denna. Regnet lägger sordin på allt. Flyttfåglarna har stuckit och nu är det bara några eftersläntare kvar. Som den förutseende människa jag är tvättade jag mig regnjacka för några veckor sedan. Eftersom det inte var någon kyla tidigare då det regnade, använde jag mannens ofodrade regnjacka. Min är fodrad och det behövdes idag med endast +7 ute.

Men jag är superglad över mina nya gympadojjor. De har en grov sula och går över ankeln, vilket gör att de är varma. Idag fick de genomgå eldprovet eller jag ska väl säga vattenprovet. De klarade det provet galant, för jag kom hem med torra fötter efter nästan två timmar ute. Perfekt för nu klarar jag vintern. Vi har mest regn under vintermånaderna.

Unkas och jag var på tobak idag och köpte tidningen åt pappa. Det är något han älskar att gör och den hunden har aldrig suttit så fint och snällt som när vi är där. Jag vägrar nämligen att sätta någon av mina hundar utanför någon affär eller tobak. Men som trogen kund i tobaken får han följa med.

Från Htc one x 2015 156