Denna vecka tänder vi faktiskt två ljus

andra advent

Glömde nästan bort att det var andra advent och nu skyndar jag mig att tända ljus. Passar ju bra när det är så mörkt ute om kvällarna. Fast vi skyndade oss ut idag när solen visade sig. Vi hann innan den försvann igen och gissa om vi mår bra av det.

Men någon snö har det inte blivit och jag misstänker att vi får ännu en grön jul i södra Sverige. Inte för att det gör mig något då jag inte är särskilt förtjust i att halka omkring. Nu tycker jag att vi kör mot lucia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.