Annonser
Lämna en kommentar

Supertisdag

Idag avgörs det vilka som blir demokraternas respektive republikanernas presidentkandidat. Hoppas att alla de som kandiderar mår betydligt bättre än vad jag gör. Min förkylning har brutit ut i full blom och jag mår bläää. Det positiva är att jag kanske mår bättre i morgon. Skulle nog ligga nerbäddad i ett soffhörn och tycka synd om mig själv, men istället sitter jag vid datan och gör några måsten.

En av mina kusiner ringde för att berätta att hennes pappa avlidit. Min pappas yngsta bror dog helt ensam och låg i sin lägenhet i nästan två veckor innan han hittades. Han hade städhjälp varannan vecka och då fann de honom. Mina kusiner bor långt från den stad han bodde i och det är ju tragiskt. Jag är glad att pappa bor i byn och jag träffar honom varje dag. Han behöver inte ligga död i flera veckor. Men idag ser jag inte fram mot att träffa pappa. Han blir med all säkerhet väldigt ledsen över det besked jag kommer med.

Men nu ska jag följa presidentkandidaterna och valet denna supertisdag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: