Annonser
Lämna en kommentar

Råttor,möss eller ingenting

Vi hörde oväsen från vinden och det lät som något stort rörde sig däruppe. Sen blev det tyst. Mannen klättrade upp och satte en fälla. Men om det är en stor råtta hjälper inte det särskilt mycket, då får vi ringa Anticimex. Jag har sett deras bil köra i vårat kvarter för någon vecka sedan så det är fler som har problem. Förra veckan tyckte jag att det smällde till och Kuma stod och tittade upp mot taket. Efter en kontroll på vinden kunde vi konstatera att det måste varit något annat för fällan är helt intakt.

Så nu undrar jag vad det var som klampade på vinden för ett par veckor sedan.

Pappa och jag är nästan av med förkylningen nu och jag ser ljuset i tunneln, men tyvärr har jag lyckats smitta mannen som fått rinnsnuva. Han kommer att få en jobbig vecka. I morse rusade han ur sängen och in i duschen när min klocka startade. Han hade försovit sig trodde han. Det visade sig att min klocka gick en timme före och vi plötsligt hade väldigt god tid på oss. Det grämer mig lite att jag fick sova en timme för lite, eftersom jag var supertrött. Inte bara jag som är trött idag.

wpid-dsc_0240.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: