Råttor,möss eller ingenting

Vi hörde oväsen från vinden och det lät som något stort rörde sig däruppe. Sen blev det tyst. Mannen klättrade upp och satte en fälla. Men om det är en stor råtta hjälper inte det särskilt mycket, då får vi ringa Anticimex. Jag har sett deras bil köra i vårat kvarter för någon vecka sedan så det är fler som har problem. Förra veckan tyckte jag att det smällde till och Kuma stod och tittade upp mot taket. Efter en kontroll på vinden kunde vi konstatera att det måste varit något annat för fällan är helt intakt.

Så nu undrar jag vad det var som klampade på vinden för ett par veckor sedan.

Pappa och jag är nästan av med förkylningen nu och jag ser ljuset i tunneln, men tyvärr har jag lyckats smitta mannen som fått rinnsnuva. Han kommer att få en jobbig vecka. I morse rusade han ur sängen och in i duschen när min klocka startade. Han hade försovit sig trodde han. Det visade sig att min klocka gick en timme före och vi plötsligt hade väldigt god tid på oss. Det grämer mig lite att jag fick sova en timme för lite, eftersom jag var supertrött. Inte bara jag som är trött idag.

wpid-dsc_0240.jpg

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.