Motgång blir medgång

Sedan januari har vi haft flera motgångar och det sista var detta med brevlådan. Men igår kom mannen hem efter att ha uträttat massor av ärenden på väg hem. Trött, arg och ja en hel del förbannad steg han in och bytte kläder. Sedan gick han ut och jag hörde ett väldigt oväsen utanför fönstret. Plåtskrammel och en del väl valda ord. Efter en lång stund kom han in och frågade om jag ville gå ut och titta. Men jag visste inte vad jag skulle få se och det var kolsvart, så jag avstod.

I morse när vi gick ut på morgonrundan med hundarna stod brevlådan där och såg precis likadan ut som den gjorde innan vandalen varit på den. Undrar om brevbäraren blev förvånad när han kom med posten idag. Jag blev i alla fall glad.

Det känns som vi nu börjat vända alla motgångar till medgångar. Nu lämnar vi all ledsamhet med de som dött ifrån oss, hunden som pojken inte kunde ha med på jobbet, på grund av trångsynta arbetsgivare och vandaler som förstör. Det är fredag och snart helg. Solen skiner och värmen verkar ha kommit tillbaka ute. I morgon är det final i melodifestivalen och må bästa låt vinna. Jag kan snart vara ute i trädgården och pyssla med hundarna. Om ett par veckor kan jag ha öppet för dem hela dagarna och de kan gå ut när de vill.

Från Htc one x 2015 395

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.