Annonser
Lämna en kommentar

Dimma = varmare väder

En tjock dimma mötte oss när vi gick ut på morgonrundan. Det ska tydligen bli varmare väder idag och jag invigde faktiskt vårjackan igår. Den räckte gott då det blev ca +12 ute. Idag blev det ingen yoga utan jag mediterade till en cd med musik som är anpassad just för meditation. Riktigt skönt att sitta i denna ljudmiljö en stund.

Nu har jag laddat ned några dokument från min gamla dator och de bilder som fanns gick bra att få in på denna nya, men dokumenten fungerade inte. Får försöka senare. Mannen blev sugen på att börja använda sin nya dator, så jag ska uppdatera den åt honom. Igår kom han hem med en ny mobil och jag hjälpte till att få in alla mappar och kontakter från hans gamla. Lite sugen blir jag på att skaffa mig en ny, men just för tillfället är jag så nöjd med den jag har. Får nog vänta ett tag till med att byta.

En sak som mannen fick ordnat igår, var att farmor får bo på korttidsboende tills utredningen varför hon somnar av gjorts. Det känns verkligen lugnande. Så länge detta händer helt plötsligt och hon inte kan gå på toaletten eller stiga upp ur sängen själv, bör hon inte vara ensam hemma. Så tråkigt för hon vill ju verkligen hem. Men hon vågar inte just nu. Jag tänker på hur fort det gått att hon från att ha klarat sig helt själv, nu inte ens kan gå ordentligt. För ett år sedan åkte vi till Öland i husbilen, med en glad farmor som galant klättrade upp i taksängen med lite hjälp. Vi pratade och skrattade under den resan. Det skulle aldrig fungera idag. Men minnet av resan har hon kvar.

wpid-imag0683.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: