Dimma = varmare väder

En tjock dimma mötte oss när vi gick ut på morgonrundan. Det ska tydligen bli varmare väder idag och jag invigde faktiskt vårjackan igår. Den räckte gott då det blev ca +12 ute. Idag blev det ingen yoga utan jag mediterade till en cd med musik som är anpassad just för meditation. Riktigt skönt att sitta i denna ljudmiljö en stund.

Nu har jag laddat ned några dokument från min gamla dator och de bilder som fanns gick bra att få in på denna nya, men dokumenten fungerade inte. Får försöka senare. Mannen blev sugen på att börja använda sin nya dator, så jag ska uppdatera den åt honom. Igår kom han hem med en ny mobil och jag hjälpte till att få in alla mappar och kontakter från hans gamla. Lite sugen blir jag på att skaffa mig en ny, men just för tillfället är jag så nöjd med den jag har. Får nog vänta ett tag till med att byta.

En sak som mannen fick ordnat igår, var att farmor får bo på korttidsboende tills utredningen varför hon somnar av gjorts. Det känns verkligen lugnande. Så länge detta händer helt plötsligt och hon inte kan gå på toaletten eller stiga upp ur sängen själv, bör hon inte vara ensam hemma. Så tråkigt för hon vill ju verkligen hem. Men hon vågar inte just nu. Jag tänker på hur fort det gått att hon från att ha klarat sig helt själv, nu inte ens kan gå ordentligt. För ett år sedan åkte vi till Öland i husbilen, med en glad farmor som galant klättrade upp i taksängen med lite hjälp. Vi pratade och skrattade under den resan. Det skulle aldrig fungera idag. Men minnet av resan har hon kvar.

wpid-imag0683.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.