Fortsättning på datorjobb

Kör nedladdning av windows 10 på mannens maskin just nu. Började innan jag gick ut med hundarna och fortsätter nu. 22% har laddats ned hittills. Det går inte fort idag av någon anledning. Men jag har inte bråttom och tar det hela med ro. Plötsligt så kommer jag in på min blogg via google igen. Kunde inte det igår eller sedan jag laddade ned tian. Men det är ju praktiskt att det fungerar igen. Kanske någon bugg som de fixat, då jag skickade ett felmeddelande för några dagar sedan.

Lite kyligt ute idag om man jämför med gårdagen så är skillnaden som sommar och vinter. Men jag hade tur att det var uppehåll, för det kom en rejäl skur i morse. Slapp värken i benet och höften idag, vilket gjorde våra promenader riktigt trevliga. Kanske är det yogans förtjänst och nu är jag ännu mer motiverad att fortsätta med yinyoga. Den är skitjobbig då man ska hålla positionen i minst 3 minuter och efter en position är åtminstone jag stel som en pinne. Efter ca tio olika positioner kör jag en avslappning och känner mig som en ny människa. I morse hade jag ont i låret innan yogan och efteråt var värken borta. Ljuvligt.

Kärringen håller på att bli som ny ha ha.

Badbrud_2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.