Återställning

Nu är jag mycket lättad efter gårdagens strul. Steg upp i morse och huvudet kändes bättre. Satte igång min gamla dator och idag kunde jag göra alla mina ärenden jag hade med bank-ID. Sedan installerade jag det programmet på mannen nya dator och med diverse inställningar fick jag programmet att fungera. Blev så glad att det fungerar på windows 8. Tänkte, att jag borde försöka på min nya med tians windows. Gjorde samma inställningar på min dator och laddade ned Bank-ID. Idag kunde jag installera det och provade att gå in på banken mm. Ja, det fungerar på min också. Blev så glad för min gamla dator verkar vara på väg att lämna in.

Så gott folk nu är allt återställt till det normala. Inte allt förstås. Jag är fortfarande jätteförkyld och pollenallergin frodas samtidigt. Inte det roligaste precis, men det är bara att traggla på.

Jag tar min medicin och näsdroppar, för snart ska vi ge oss ut i pollenland, jag och hundarna. Det är tisdag och för var dag ser jag hur det blir grönare ute och scillan breder ut sig. Ja, så heter de blå blommorna som är som täcken i många trädgårdar. Äntligen börjar färgerna komma tillbaka.

wp-1459524163238.jpg

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.