Där blåste han bort

Bostadsministern Kaplan är ett minne blott och det var väl väntat. En tidsfråga innan han måste sägas upp. I mitt tycke verkar det konstigt att tacka ja till middagar med människor man inte vet ett dugg om. Å andra sida har herr Kaplan umgåtts med dessa människor vid flera tillfällen och att hålla sig uppdaterad är väl något en minister absolut måste göra. Så därför borde han veta vilka människorna är och vad de gör, när han umgås med dem. Jag läser tidningar och följer med vad som sker i världen. Det borde också ministrar göra.

Jag hade hoppats på att Miljöpartiet skulle hoppa av regeringssamarbetet. Det hade varit bättre för socialdemokraterna och Sverige. Koalitionen har varit katastrofal redan från början. En vice statsminister som inte ens gått ut gymnasiet och en utbildningsminister som arbetat som lärare på lågstadiet. Vilken oerhörd kompetens detta par utgör.

När sedan vår statsminister inte kan slå näven i bordet och styra regeringen, känns allt mycket skakigt. Vet de som sitter i regeringen verkligen vad deras arbete innebär? Jag undrar verkligen det. Nu borde förändringens vindar blåsa i regeringssammansättningen också.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.