Annonser
Lämna en kommentar

Åter i hemmet och glad att vi har en nyfiken journalistkår

Med värkande kropp, mest benen och ryggen är jag hemma igen. Trodde dagens promenader skulle bli ungefär som gårdagens, men blåsten har tilltagit och solen gömmer sig bakom gråa moln. När det blåser som nu flyger det omkring mer pollen och jag har så svårt att andas. Så nu sitter jag med kliande ögon och nästäppa. Jag greppade en Metro åt mig själv när jag ändå tog en åt pappa. Som förövrigt var lika döv som igår när jag kom till honom. En dos i örat och han hörde lite bättre.

I morgon ska han få duscha och jag ska spola hans öron ordentligt. Hoppas vaxet släpper då. Har också bestämt att inte göra några tunga arbeten i morgon. Min rygg vill vila och jag lyssnar på den. Tycker att jag blivit rätt duktig på att lyssna på min kropp. Jag tvingar mig inte till att göra saker längre. Med viss modifikation förstårs, för hade jag lyssnat ordentligt hade jag inte öst grus idag.

Jag köper inte Gustav Fridolins avbön om att han visste om att Kahn inte tog kvinnor i hand. Att han inte trodde att det skulle vara kränkande för kvinnor. Allt låter som en efterfabricering och jag tror att han inte hade en aning. Han har fullt upp med att sitta i regeringen och inte någon koll alls vad som händer i partiet. Det får andra sköta och anser nog att det är riktigt demokratiskt. Så fint att få in muslimer här och där. Det visar att man verkligen är ett parti som välkomnar alla. En annan sak som får mig att fundera är att Kahn hoppar av allt politiskt arbete när han inte blir nominerad till partistyrelsen. Plötsligt är det inte så viktigt att fortsätta föra fram miljöpartiets politik.

Jag må låta lite paranoid nu, men det känns som att radikala krafter inom islam försökt infiltrera miljöpartiet. Att det skulle vara lättast att påverka svensk politik därifrån. Tror de missuppfattat öppna era hjärtan totalt. Men hur ska man få alla att ta av sig de rosa glasögonen och se att alla människor inte har goda avsikter? Där har alla journalister ett jättejobb och många gör det bra. Hoppas de fortsätter kontrollera och gräva i miljöpartiet så allt kommer fram. Svenska folket bör få ordentlig insyn i de partier som sitter i regeringen.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: