Annonser
Lämna en kommentar

Har ontar

Nu har jag letat rätt på pappa som tydligen kommit till en avdelning. Det känns bra eftersom han då kan få mat och vatten. Sköterskan som har hand om honom hade det hektiskt just när jag ringde, så nu väntar jag på att hon/han ska ringa tillbaka. Är lite lugnare just nu, men det är jobbigt att ha en gammal far som inte mår så bra. Tänkte åka och hälsa på honom i morgon och hämta hans leg. Nu har nämligen ICA-kortet kommit och visserligen tror jag att jag skulle få ut det ändå här i byn, men det känns lite säkrare att ha legget med.

Min högra arm värker av någon anledning och nu har jag tagit en voltaren-kapsel. Smorde in med gelen först men det var lika med noll. Tror faktiskt att det börjar släppa nu. Jag har ingen aning om vad som orsakar värken, men jag har ett litet blåmärke på armen. Huvudsaken är att jag slipper ha ont.

Jag går förbi en trädgård varje dag med en häck som blommar just nu och det bara vimlar av fjärilar. Nästan som en myggsvärm, men nu är det inte sådana elakingar. Rätt häftigt faktiskt.

Inget är så jobbigt som när man väntar på att någon ska höra av sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: