Har ontar

Nu har jag letat rätt på pappa som tydligen kommit till en avdelning. Det känns bra eftersom han då kan få mat och vatten. Sköterskan som har hand om honom hade det hektiskt just när jag ringde, så nu väntar jag på att hon/han ska ringa tillbaka. Är lite lugnare just nu, men det är jobbigt att ha en gammal far som inte mår så bra. Tänkte åka och hälsa på honom i morgon och hämta hans leg. Nu har nämligen ICA-kortet kommit och visserligen tror jag att jag skulle få ut det ändå här i byn, men det känns lite säkrare att ha legget med.

Min högra arm värker av någon anledning och nu har jag tagit en voltaren-kapsel. Smorde in med gelen först men det var lika med noll. Tror faktiskt att det börjar släppa nu. Jag har ingen aning om vad som orsakar värken, men jag har ett litet blåmärke på armen. Huvudsaken är att jag slipper ha ont.

Jag går förbi en trädgård varje dag med en häck som blommar just nu och det bara vimlar av fjärilar. Nästan som en myggsvärm, men nu är det inte sådana elakingar. Rätt häftigt faktiskt.

Inget är så jobbigt som när man väntar på att någon ska höra av sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.