Lite gladare

Kommer precis från pappa och det var som jag hade hoppats på. Han är klar i huvudet, ögonen klara och vi skrattade som vi brukar göra. Han kom ihåg att han var dålig igår och frågade om saker som varit. Han hade sett lite på tv, stått upp när han skulle äta och frågade om saker hemma. När jag gick skulle han få middag, buffé skulle det bli och han hade beställt öl till maten. Jag är på semester nu sade han och skrattade.

Han klarade det och kommer att besegra infektionen eller om det var lunginflammation. Läkarna är inte säkra men antibiotikan hjälper. I morgon ska jag handla hem mat till honom och lägga i frysen. Klumpen i magen har släppt och nu vet jag att han har det bra och snart är hemma hos sig igen. Plötsligt lyser solen igen. Inte utomhus men inuti mig. Denna sång är till dig pappa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.