Annonser
Lämna en kommentar

Dag 3 hemma

Har nyss ätit min middagsbaguette, som mannen så snällt gör i ordning till mig varje dag. En baguette till frukost och en till mitt på dagen. Ett ägg och smoothie står också på bordet när jag stiger upp. Vi har börjat få in en rutin som gör att jag inte behöver hoppa runt alltför mycket om dagarna. Ska ju hålla mig i stillhet så mycket som möjligt. Slumrade till en stund här på stolen och det gjorde mig gott. Tror tabletterna mot värken gör mig extra trött.

Men fy vad jobbigt det är att hoppa omkring så fort jag ska göra något. Detta är ändå första veckan och det återstår en del veckor att hoppa runt. Jag hoppas ju att läkarna spikat ihop min fot så att jag ska kunna gå på den tillslut. Tänker på dem som inte har den förutsättningen, utan har en framtid då de måste ta sig fram med hjälp av någonting. Livet hamnar i ett helt annat perspektiv när man råkar ut för något som jag just gjort.

Hundarna har vant sig lite grann med att jag är långsam i mina rörelser nu. De förstår att jag inte är riktigt frisk och visar hela tiden att de bryr sig. Mina bästa vänner.

Idag har vi haft två regnskurar som hindrat hundarna från att vara ute, men nu verkar himlen vilja vara blå igen så dörrarna står öppna.

Jag tänker tanka ned bilder från min kamera och sortera dem i en mapp. Sedan ska jag skriva om vår resa. Det känns som många månader sedan vi gjorde den och ändå är det endast några veckor sedan.

wp-1459001578084.jpg

Tyvärr kommer det att dröja innan vi kan gå ute på våra härliga promenader.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: