Annonser
Lämna en kommentar

Flygförbud 

Jag kan härmed säga att från och med nu har jag med all säkerhet flygförbud. Tror att en metalldetektor skulle få frispel om jag gick genom den. För det finns en hel del spik, skruv och annat i min fot efter operationen. 

Besöket på sjukhuset igår var bra för både mig och mannen. Jag har blivit opererad av en mycket skicklig kirurg och läkningen går bra. Jag kommer att bli helt frisk och skulle det uppstå någon komplikation så kan de åtgärda det. Nu är det bara att följa de direktiv jag fått och ha tålamod. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

som självförsörjande ö-bo(nde)

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

%d bloggare gillar detta: