Vecka 3

Jag ser i alla fall skillnaden på detta gips och det jag hade innan. Benet är lite smalare nu. Men som sagt så blev det svart även denna gång. Jag kanske är lite feg eller bara bekväm. Smutsen syns inte på det. 

Måndag vecka tre och åtta veckor kvar med gips. Det känns oändligt. Kör med alvedon som värktablett nu och det fungerar bra. Obehagligt att äta tabletter som kan ge ett beroende. Nu har jag skippat morfintabletterna i två dagar. Har trappat ner i förra veckan och nu klarar jag mig utan dem. 

Jag har gjort lite nyttigheter nu på morgonen. Farmor flyttar ju in på sitt permanentboende idag, och det ska ändras på tv -licenser och lite annat. Därför har jag ringt och ordnat detta. Glad att kunna göra någon nytta. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.