Annonser
Lämna en kommentar

Ingen post idag

Precis som jag skulle börja skriva här, körde postbilen förbi utan att stanna. Ingen post är bra post. Nåväl vi får inga räkningar idag och ingen reklam. Idag kliar det innanför gipset och jag hoppas på att det betyder läkning. Men man vet ju aldrig för någon läkare är jag inte.

När jag var på ortopeden sist blev jag så avundsjuk på en ung man. Vi hade betalat avgiften och skulle sätta oss ned i väntrummet. En sköterska ropade upp ett namn och en ung man studsade upp och greppade sina kryckor. Han tog sig fram med rasande fart till dörren och jag kände ett stick av avund. Så lätt det såg ut. Okej, han var säkert trettio år yngre än jag, och kanske skulle jag också hoppat lika lätt och fort vid samma ålder.

Det händer ju inte så mycket i byn om dagarna när alla är på jobb och barnen i skolan. Men nyss kom en skåpbil förbi med släp som det stod Svedala markgräv. Inget konstigt med det. Men samtidigt kom en skåpbil med husvagn på släp, som bilen med släp hejade på. De körde vidare och jag kände att detta var sådana tidningarna varnat för hela sommaren. Arbetare som bara sätter igång med saker när husägarna inte är hemma. Sedan kräver de betalning för att återställa alltihop. Lite obehagligt är det, men jag kanske bara inbillar mig.

Ibland börjar åtminstone jag fundera på olika saker och så blir det som hjärnspöken och riktigt obehagliga. Då gäller det att skaka av sig alltihop och börja tänka på annat. Ordet om blir väldigt viktigt och det kan man använda till att förändra sina tankar till positiva.

Som att det är onsdag, det är sol och inga räkningar i brevlådan.

Jump

Om några veckor är det jag som hoppar på alla fötter.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: