Tusen nålar

Min fot/ben har gått in i en ny fas nu. Tidigare har jag känt vanlig smärta, som avtagit hela tiden. Nu kan det kännas som tusen nålar ibland och detta kommer och går under dygnet. Det gör ju inte direkt ont, men är fruktansvärt irriterande då jag inte vet hur jag ska ha foten. Ligger den åt ena hållet så sticker det på ett ställe och efter ett tag blir det samma när jag bytt ställning. Mannen säger att det kanske är nervtrådarna som håller på att läka ihop och därför känns det som det just nu. Därför hoppas jag på att det är en övergående fas.

För den som aldrig gjort tusen nålar på någons arm eller någon gjort det på dig, så ska jag förklara vad det är och ni kan prova. Om man tar med bägge händerna om någons underarm och så vrider man händerna åt olika håll, känns det som tusen nålar i armen. När man släpper så slutar det sticka så. Skillnaden är att jag inte kan få det att släppa av sig självt utan måste vänta ut stickandet.

Mina armar börjar bli starka nu och jag har inte alls så ont i dem när jag har hoppat fram. I och för sig så smörjer jag med Voltaren varje morgon. Nu är det mer lårbenshalsen som gör ont när jag hoppat en längre sträcka. Men jag är ju halvvägs på min gipstid och ska väl bli starkare där med. Man använder ju musklerna på ett annat sätt än vanligt, så detta är ju normalt.

Idag fick jag kontakt med hörseltjänst och ska skicka pappas hörapparat dit för lagning. Så skönt att kunna hjälpa honom med det trots min belägenhet. Jag känner mig verkligen vingbruten just nu. När jag så kan uträtta något för någon annan mår jag så förbaskat bra.

händer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.