Annonser
Lämna en kommentar

Molnfri söndag

Den ena fina dagen avlöser en annan och jag förundras över att det är så fint väder. Men lite kyligare har det blivit i luften och mannen har klippt till en tåvärmare till min fot. Det blev lite kallt att gå utan något skydd på tårna. Då foten fortfarande är svullen får jag inte på mig någon slags sko alls. Fast jag tycker att den inte är lika svullen som tidigare. Det är många tankar om fötter just nu.

Jag har strukit några skjortor till mannen och det känns bra att ha kunnat hjälpa till med något. Han ska plantera några lökar vid hjulet på framsidan åt mig. Det är tulpaner, krokus och en del andra som jag inte riktigt vet vad det är. Blir riktigt spännande att se vad som kommer upp till våren. Till sommaren ska jag så frön precis som i år. Det blev så fint och luktärterna blommar fortfarande , men de har nog snart blommat ut. Jag öppnade ytterdörren och tog ett kort i fredags, så det kommer en bild på det här snart.

Just nu håller vi på att virusscanna mannens dator och det behövdes verkligen. Men snart är det klart och han kan använda den som vanligt. Han har nog fuskat lite med scanningen och det straffar sig nu. Jag brukar köra det minst en gång i månaden oftast fler gånger. Hundarna är nöjda när vi sitter i samma rum och de sover som stockar. Riktiga soffpotatisar de två grabbarna.

wp-1465982415720.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: