Smygtittar

En av våra pensionärsgrannar har kalas och sitter ute under ett plast tak. Jag sitter på första parkett vid mitt fönster i biblioteket och hade jag fönstret öppet kunde jag höra vad de pratar om. Men jag tycker att det är för kallt och begriper inte att de kan sitta utomhus. +15 är inte direkt sommarvärme. Inte ens hundarna vill ligga utomhus. De springer ut och gör toalett och sedan snabbt in igen.

Igår tittade vi på Star Wars filmer som visades på tv. Två på raken såg vi och fattade inte ett dyft vad de egentligen handlade om. Jag har sett två på bio när de kom till Sverige och då tyckte jag att de var spännande, men dessa två som vi såg igår och handlade om Skywalkers barndom, var bara röriga. Tiden har kanske kommit ifatt och det som man tyckte var bra förut, är bara konstiga idag. Några fler blir det inte för min del.

Jag har varit medlem i en filmklubb under många år och de hade cd-skivor också tills för ett par år sedan. Men försäljningen sjönk nog drastiskt när man började streema musik via internet. Nu ska de även stänga ned filmklubben också så jag har skyndat mig att utnyttja alla rabatter som jag samlat på mig. Allt det nya gör att det snurrar runt i mitt huvud. Ska även erkänna att vi fortfarande lyssnar på vanlig analog radio och äger en cd-spelare. Vanlig skivspelare har vi inte längre och alla mina skivor är avyttrade. Men jag har massor av cd:n och de tänker jag inte göra mig av med. Men vi brukar faktiskt lyssna på musik i datorn när vi är ute med husbilen.

På tal om husbilen så är det snart dags för pyjamasen för den. Vi har inte kunnat köra ut med den under denna vackra sensommar och höst. Min fot satte punkt för de äventyren. Får sikta in mig på nästa år istället. Läser reseberättelser från andra år och minns allt roligt och tokigt vi varit med om. Det kommer mer om det här på bloggen längre fram.

1468507783367

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.