Söndag 9/10 2016

Här händer inte så mycket idag. Vädret är tråkigare än ett debattprogram på tv. Hundarna vaknade fick gå en runda med mannen, åt lite frukost och sedan gick de och lade sig igen. Det enda rätta en sån här dag.

Jag tog mig in i duschen och sanerade mig. Ett rätt jobbigt företag när man ska sitta ned hela tiden. Men så skönt efteråt. Har gjort mig nyttig och strukit några skjortor till mannen. Han sköter tvättmaskinen idag och det gör han bra.

Nu har jag löst ett korsord också och det är bra stimulans för hjärnan. Vilken tillfredställelse när alla rutor är fyllda och det blivit rätt.

I morgon startar min tionde vecka och det innebär läkarbesök och röntgen. Jag hoppas det ser bra ut denna gången också. Lite nervös är man ju. Tänk, det är fyra veckor sedan jag slapp gipset. Då sken solen och det var +25 ute. Det kan man inte hoppas på denna gång. Slipper vi regn är jag nöjd.

Nu ska jag tråka vidare och så går denna söndag snart till historien. Glömd och innehållslös som den blev. Men så är det ibland och det är bra det med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.