Äntligen vecka tio

Jag har det inpräglat i huvudet att efter tio veckor ska jag få börja stödja på foten. Efter såhär lång tid känns det faktiskt lite skrämmande. Människan är ett vanedjur och att ta sig fram på ett ben under tio veckor känns inte lika konstigt längre. Fast visst är det bökigt att ta sig fram på detta sätt. Jag har ju skrivit om att sist jag var på kontroll fick jag ett träningsprogram för foten, som jag håller på med varje dag. För en frisk fot är det inga problem att göra dessa rörelser, men med en svullen ihopskruvad fot är det tufft. Det tar emot och ibland har jag riktigt ont. Men jag känner att foten blivit starkare och därför kämpar jag på varje dag.

Vad som kommer att hända efter nästa kontroll har jag ingen aning om. Men jag hoppas på att läkaren ska säga att det verkligen går framåt med läkningen och att jag ska få börja stödja lite på foten. Det är bara att vänta och se tills jag varit på sjukhuset.

Men denna måndag är kass. Det regnar och hundarna bara sover. Äsch, jag tränar lite mer då.

wp-image-211668049jpg.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.