Mardrömmar

Skrev ju tidigare att jag vaknar av mardrömmar de senaste två nätterna. Jag förstår inte varifrån jag får dessa drömmar då jag varken sett skräckfilmer eller läst något sådant. Men eftersom de ger mig obehagskänslor, måste jag skriva av mig dem här.

Vid tretiden i natt vaknade jag av att jag hade en rätt stor båt. Liknande en fiskeskuta där x antal ryska barn i åldern från fyra upp till tio var ombord. De hade jag fått till hjälp i något uppdrag som jag skulle göra. Det blev lyckat och nu skulle barnen lastas över till ett stort fartyg där det redan var massor av barn. Jag frågade vad som nu skulle hända med dem och fick till svar att de skulle utföra ett större uppdrag, för att sedan få somna in. Jag visste att det inte var något jag kunde göra då det inte var mina barn, utan de tillhörde den ryska staten. I den känslan vaknade jag och hade svårt att somna om.

Men tydligen somnade jag och kunde hitta en bra ställning för min fot också.

Så vaknade jag vid sextiden i morse och då var drömmen hemskare. Jag var fångvaktare i ett fängelse och skulle förbereda en kvinna för avrättning. Jag förde in henne i ett rum med en brits där hon skulle spännas fast. Först skulle hon rakas och jag tyckte att det var synd om henne att hon skulle behöva göra det, när hon ändå skulle dö. Men jag sade till henne att det var bara att gilla läget. Där vaknade jag och kunde inte förstå att jag kunde säga så till någon som skulle avrättas. Kände mig fruktansvärd hemsk.

Jag hade liknande drömmar igår och nu känns det en aning obehagligt att gå och lägga sig ikväll. Den enda vettiga förklaringen jag har är att det är nervtrådarna i foten som skickar upp impulser i hjärnan och framkallar dessa drömmar. Men nu vill jag drömma något finare och gladare, tack.kristallkula-1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.