Annonser
Lämna en kommentar

Krokig gumma

Idag har jag hjälpt till med städningen och i vanlig ordning är jag som en haltande krokig gumma efteråt. Ryggen har tagit stryk och det hugger i den. Fy, vad jobbigt alltså.

Såg ett inlägg på Facebook där det stod att ibland önskar man vara klok som en 60-åring, ha en kropp som en 20-åring och ork som en 3-åring. Precis så är det.

Men jag torkade rent överallt och haltade in i biblioteket efteråt. Nu fungerar ryggen någotsånär och foten börjar bli rörlig. Kommer med all säkerhet att vakna med världens träningsvärk i morgon. Nu har mannen tröstat mig med världens godaste rökta korv och ett glas whisky, så jag känner mig rätt nöjd ändå. Han håller på att försöka sätta in en annons på blocket och mitt hjärta blöder. Vi ska sälja älskade SuvEllen efter elva år. Vi behöver inte tre bilar längre. Samt att det är ett måste att köpa en ny.

Nu började mannen prata om suvar och sådant. Jag tvärbromsar och det enda han får köpa är en ny Jeep Wrangler, inget japanskt skit haha. Skämt åsido, de är säkert väldigt bra, men inget för mig. Men mannen och datorer, ladda ner bilder mm blir ett kaos och jag vill inte bli inblandad i denna affär. Min älskade jeep ska säljas och jag förstår det logiska och praktiska med det hela, men jag tänker inte se till att det sker.

wp-1466067604718.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: