Annonser
Lämna en kommentar

Inte mycket här idag

Såhär på onsdagen är det inte mycket annorlunda mot gårdagen. Vädret är lika grått och varmt som då, hundarna är lika trötta som igår, jag tränar precis som vanligt. Så vad ska jag berätta? Idag har jag inget speciellt jag retar mig på mer än alla självgoda politiker vi har i Sverige.

Inte för att jag tror de är bättre i andra länder, men just nu känner jag att vi har en mycket inkompetent regering. Tror inte att det är någon större idé att nämna några namn, då listan skulle bli alltför lång. Men det är dags för herr Löfvén att börja skärskåda sina medarbetare. Att använda statens pengar innebär ett stort ansvar och att missbruka det borde innebära ett säkert avsked. Att bli maktfullkomlig vare sig man sitter i EU eller i Sveriges riksdag borde också innebära att man byts ut.

Behandla dina medmänniskor som du själv vill bli behandlad. Jag tror stenhårt på karma, för det slår alltid in.

Nu börjar det redan mörkna ute och det är så förbaskat deprimerande. Hela denna årstid är deprimerande. Jag har suttit själv många jular och nyårsaftons kvällar/dagar. Det är jag inte ensam om att ha gjort, för flera hundar, ja kanske tusen människor i Sverige kommer att göra det i år. Då menar jag de som brukar fira dessa helger. Att gå till någon lokal för att fira det gemensamt har aldrig funnits i min tanke. Dessa helger ska firas hemma med släkt och vänner. Finns det ingen chans så är det ensamhet som gäller.

En sak är säker och det är att jag kommer att tänka på alla ni som sitter ensamma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: