Inte mycket här idag

Såhär på onsdagen är det inte mycket annorlunda mot gårdagen. Vädret är lika grått och varmt som då, hundarna är lika trötta som igår, jag tränar precis som vanligt. Så vad ska jag berätta? Idag har jag inget speciellt jag retar mig på mer än alla självgoda politiker vi har i Sverige.

Inte för att jag tror de är bättre i andra länder, men just nu känner jag att vi har en mycket inkompetent regering. Tror inte att det är någon större idé att nämna några namn, då listan skulle bli alltför lång. Men det är dags för herr Löfvén att börja skärskåda sina medarbetare. Att använda statens pengar innebär ett stort ansvar och att missbruka det borde innebära ett säkert avsked. Att bli maktfullkomlig vare sig man sitter i EU eller i Sveriges riksdag borde också innebära att man byts ut.

Behandla dina medmänniskor som du själv vill bli behandlad. Jag tror stenhårt på karma, för det slår alltid in.

Nu börjar det redan mörkna ute och det är så förbaskat deprimerande. Hela denna årstid är deprimerande. Jag har suttit själv många jular och nyårsaftons kvällar/dagar. Det är jag inte ensam om att ha gjort, för flera hundar, ja kanske tusen människor i Sverige kommer att göra det i år. Då menar jag de som brukar fira dessa helger. Att gå till någon lokal för att fira det gemensamt har aldrig funnits i min tanke. Dessa helger ska firas hemma med släkt och vänner. Finns det ingen chans så är det ensamhet som gäller.

En sak är säker och det är att jag kommer att tänka på alla ni som sitter ensamma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.