Lördagen övergår till kväll

Annonser

Jag har inte skrivit en rad på min berättelse, men den finns inuti mitt huvud hela tiden. Det betyder för mig att jag har hittat rätt. Jag har en glädje inom mig att äntligen funnit min grej. Nu ska mannen läsa de sidor som jag skrivit och han vet att det är ett råmaterial, men hans dom kommer att väga tungt. Håller storyn eller är det bara blaj? Jag är lite nervös, men detta är ett måste i en skrivarprocess.

Vi har städat idag och pysslat med hundarna. Livet är kort och det har blivit mer påtagligt då vi insåg att för ett år edan hade vi tre hundar. En månad senare var de bara två och det gör att dessa två blir ompysslade till hundra procent. Unkas blev åtta år för en vecka sedan och snart blir Kuma lika gammal. Jag vill inte tänka på det. Men har ändå börjat snegla på hundsidor. Blir en av dem ensam måste vi snabbt hitta en ny vän till honom. Nu vill jag inte fundera i de tankarna på en lördag, så jag släpper det.

Jag ska för första gången på många år äta julbord innan julafton. Eftersom jag inte är anställd någonstans har det inte varit aktuellt med julbord. Nu har mannen köpt jultallrikar för provsmakning inför julen. Vår jul blir ju annorlunda mot tidigare så det är ju bra att prova om vi kan hitta alternativ.

Nu blir det Så ska det låta för oss och jag ser fram mot att det är Jill Johnsons dag. En artist jag sett live och verkligen tycker om.

http://www.youtube.com/watch?v=GbM23Q5bPXs