Annonser
Lämna en kommentar

Andra advent

Inte en söndag som alla andra, då vi varit hos pappa och druckit födelsedagskaffe. Inget överdåd men en mysig stund fick vi tillsammans. Vi köpte ett set med tre blockljus, som går på el. Jag trodde inte att personalen ville att de inneboende ska ha stearinljus. De lyser så fint och jag vet att pappa tycker om att ha ljus tända när det är mörkt ute.

Jag frågade om han tittat på världscupen i skidor som kommit igång och Sverige haft riktigt bra resultat. Nja, inte direkt kom det från pappa och det var för att tv:n var trasig. Han fick inte igång den. När mannen undersökte fjärrkontrollen visade det sig att det inte var några batterier i den. Men det ordnade vi och vips så var den igång och visade tävling i skidskytte som pappa tycker är så roligt att se.

Han ursäktade sig då hakan var så skäggig. Rakapparaten fungerade inte heller. Mannen tog isär den och gjorde rent, då den var full av skäggstubb. Voila! så var den också igång. Pappa har sagt sig ha lite långtråkigt, så jag tog med mig två böcker som kan förgylla hans vardag.

Fick bokat transport till julafton också och nu är det bara nyårsafton som ska bokas. Vi firar dessa helger i byn hos farmor, då rullstolar går in och toalettbesök inte blir några problem. Det var en betydligt gladare pappa vi lämnade och kunde säga att vi snart skulle ses igen.

014

Jag har fått provåka i vår nya bil och Madame var precis som jag tänkt mig. Hon får heta Madame då SuvEllen inte passar henne. Detta är en dam ut i minsta skärm. Nu har jag även kommit på hur jag ska komma upp i henne, då hon är nästan lika hög som min gamla bil. När jag är frisk i benet blir det ingen match, men nu är det lite trixit. Fast det går och det är bra. Jag klarade faktiskt att gå från parkeringen in till pappas vårdhem, vilket är ett stort framsteg för mig. Det går åt rätt håll med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

mycketyck

På väg mot nya mål

Anneli's tankar om lite av varje

Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!

Livsglimtar

Bättre sent än aldrig

Photoemma01

Naturbilder, studiobilder och resor

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

att leva sin dröm

En blogg om att följa sitt hjärta och leva sin dröm - här skildrar vi livet på Lindö och utmaningen i att bli självförsörjande på en väglös ö. ❤️

Slagkraftigt Glen Snoddas!

Lifestyle of one Glen Snoddas.

Fantasin skenar...

... det man inte har i benen, får man ha någon annanstans!

svenskaresebloggen

En blogg om resor, mat och föräldraskap.

runor

De bundna fåglarna längtar, de fria flyger!

Kerlundphoto

Photos, art and life

%d bloggare gillar detta: