Fääärdig ……

Huset är sanerat till hälften kan man säga. Jag har klarat av att våttorka alla ytor på en och en halv timme. Utan rast dessutom. Lite stolt är jag att ha gjort det för första gången sedan olyckan. Nu är det mannens jobb som är kvar, nämligen dammsugningen. Han slutar tidigare idag och gör det när han kommer hem. Vi kanske ska ha denna arbetsordning i fortsättningen istället för att ägna halva lördagen åt städning? Tål att tänka på.

Nu blir det en värktablett och vila resten av dagen. Jag ska förstås ta ut hundarna i trädgården och bädda sängen som vanligt. Men först vila. Ringa pappa och stämma av hämtningen i morgon.

I år snålar vi på pyntet inomhus, då det bara är vi och hundarna som ska vara här. Kuma blir nog glad att slippa det då han tycker att det är obehagligt med förändringar. En påse i garaget och han backar. Tvättmaskinen som går och det är hemskt med det som rör sig därinne. Tydligen ser han bilderna på tv:n också för han reagerar på människor och djur som rör sig på rutan. Det är äligt tycker han och lägger sig på täcket vid bordet på andra sidan från apparaten. Så i år blir hans jul bra.

Sedan är frågan om nyår och alla dessa smällare. Någon smällde av något i går kväll och jag blir lika arg var gång. Det är väl kärringen i klädaffären som säljer smällare som vanligt. Om bara någon kunde dra in hennes tillstånd. Det hör inte till att sälja fyrverkerier i en klädaffär, men det är väl för mycket pengar för att hon ska sluta.

Heder till alla affärer som inte säljer fyrverkerier.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.